filmdatabase

Mien Duymaer van Twist

geboortedatum
26 februari 1891
sterfdatum
14 mei 1967
biografie

Nederlandse actrice.

datum laatste wijziging
16 september 2011
reacties

0 totaal

stemmen
64 mensen vinden dit leuk
aantal keer bekeken
504

filmografie

De kroon der schande (1918) Acteur
Helleveeg (1920) Acteur
Het leven is niet zoo kwaad (1935) Acteur
Suikerfreule (1935) Acteur
Klokslag twaalf (1936) Acteur
Lentelied (1936) Acteur
Rubber (1936) Acteur
De man zonder hart (1937) Acteur
Boefje (1939) Acteur
Morgen gaat het beter! (1939) Acteur