filmdatabase

Louis van Dommelen

geboortedatum
5 mei 1885
sterfdatum
24 juli 1970
biografie

Nederlandse acteur.

datum laatste wijziging
29 december 2011
reacties

0 totaal

stemmen
109 mensen vinden dit leuk
aantal keer bekeken
283

filmografie

De bannelingen (1911) Acteur
Graaf Willem IV van Holland (1912) Acteur
Roze Kate (1912) Acteur
Vrouwenoogen (1912) Acteur, Scenarioschrijver
De wolf in de schaapskooi (1913) Acteur
Nederland en Oranje (1913) Acteur
De bloemen, die de ziel vertroosten (1914) Acteur
De verwisseling onder het bed (1914) Acteur
Het geheim van het slot Arco (1914) Regisseur
Toffe jongens onder de mobilisatie (1914) Acteur
Weergevonden (1914) Acteur
Liefdesstrijd (1915) Acteur
Madame Pinkette & Co (1917) Acteur
Merijntje Gijzen's jeugd (1936) Acteur
Op een avond in mei . . . (1936) Acteur